Waar vind ik meer informatie hoe ik een nieuwe campagne moet opzetten?

Meer informatie kun je vinden via deze link: AdWord informatie.

Hoe maak ik een nieuwe campagne?

Je maakt als volgt een nieuwe AdWords-campagne:

1. Meld je aan bij je AdWords-account via: Google Adwords.

1. Als dit jouw eerste campagne is, klik je op Uw eerste campagne maken. Als dit niet je eerste campagne is, gebruikt je de knop Nieuwe campagne op het tabblad Campagnes.

1. Het tabblad Instellingen van de campagne wordt weergegeven zodat je de campagne-instellingen kunt kiezen.

1. Geef een naam op voor de nieuwe campagne en selecteer de overige instellingen: taal en locatie van doelgroep, netwerkinstellingen, bied- en budgetopties en beschikbare geavanceerde instellingen. Klik op Opslaan en doorgaan.

1. Volg de overige instructies op het scherm om jouw advertenties, zoekwoorden en plaatsingen in te voeren.

Nadat je de campagne heeft gemaakt, kun je op elk gewenst moment de instellingen aanpassen en de inhoud bijwerken.

Als je de instellingen van de campagne wilt aanpassen, klikt u op het tabblad Instellingen.

Voeg zoekwoorden toe op het tabblad Zoekwoorden. Gebruik hierbij desgewenst tips van Google via: tips van Google

Voeg plaatsingen toe op het tabblad Netwerken.