Google maps URL wijzigen

Dit artikel legt uit hoe je de google maps widget kunt aanpassen naar je eigen bedrijfsadres.
Om dit in te stellen dien je als eerst in te loggen in de admin omgeving van je website. Dit kan via de volgende link:  https://www.JeDomeinHier.nl/admin. Hier kan je inloggen met de gegevens die je van ons heeft ontvangen in de mail.
Hierna kun je naar Pagina beheer gaan en de pagina bewerken waar je de kaart van Google maps op heeft staan.

Google maps URL wijzigen

Hierna kan je op de bewerk pagina knop te drukken.

Google maps URL wijzigen

Wanneer je over de Module weet te hoveren kan je de URL wijzigen van Google Maps.

Google maps URL wijzigen

Door de link te bewerken kan je dit aanpassen naar je eigen lokatie.

Je locatie link kan je op de volgende manier ophalen vanaf Maps.

Je geeft je bedrijfsnaam op en gaat naar je pagina. Vervolgens ga je naar de instellingen optie linksboven:

Google maps URL wijzigen

Binnen het instellingen menu ga je naar "Kaart delen of insluiten". Er opent een scherm met de informatie, je gaat hier naar het tweede tabblad.

Google maps URL wijzigen

Google maps URL wijzigen

Je kopieert de URL en bewerkt hem op de volgende manier:

Van:

Naar:

https://www.google.com/maps/embed?pb=!1m18!1m12!1m3!1d2457.1222707563593!2d5.095948339210233!3d51.98642502528786!2m3!1f0!2f0!3f0!3m2!1i1024!2i768!4f13.1!3m3!1m2!1s0x47c663f1fababf0b:0xcb240444168cb49c!2sMijnhostingpartner.nl!5e0!3m2!1snl!2snl!4v1453892279269

Nadat je de URL heeft ingevoerd op bovenstaande manier kan je weer teruggaan naar je webshop en de URL invoeren. Wanneer je hierna de instellingen opslaat heb je de persoonlijke kaart in je webshop staan.

Mocht je nog verder vragen hebben dan kan je altijd kijken of er iemand op de online chat aanwezig is.
Of je kan hiervoor een ticket aanmaken in het klantenpanel.