Hoe wijzig ik mijn template/uiterlijk van de webshop?

In dit artikel word behandeld hoe je het uiterlijk kunt veranderen van je webshop, je zal merken dat je kan kiezen tussen een groot aantal voorbeelden. Die verder nog meer persoonlijker zijn te maken.

Om dit in te stellen dien je als eerst in te loggen in de admin omgeving van je website. Dit kan via de volgende link:  https://www.JeDomeinNaam.nl/admin
Hier kan je inloggen met de gegevens die je van ons hebt ontvangen in de mail.

Vervolgens ga je naar het tweede menu aan de linkerkant, en selecteer je de T.

Hoe wijzig ik mijn template/uiterlijk van de webshop?

Wat je daarna ziet is als eerste je favicon, oftwel het tekentje wat zichtbaar is in de browser URL balk. Wat je verder ziet zijn de overige afbeeldingen die in te stellen zijn.
Hier focussen wij in dit artikel niet op, echter gaan we naar het tweede tabblad binnen dit menu.

Hoe wijzig ik mijn template/uiterlijk van de webshop?

Je zal een lijst zien met de beschikbare templates, het is een simpele manier van klikken op de template die je aanstaat. Hierna zal dit direct doorgevoerd worden.
Hierna kan je in een ander tabblad je website openen en de pagina desnoods nogmaals verversen, hierna zal je template gewijzigd zijn.

Hoe wijzig ik mijn template/uiterlijk van de webshop?

De overige tabbladen dienen voor het aanpassen van het Font en de kleuren.  Onder het tabblad "geavanceerd" kan je zelfs de CSS wijzigen naar de kleuren die je kiest.