Hoe kan ik het kleurenpallet wijzigen van de basis?

Dit artikel legt uit hoe je de basis kleuren van je website kunt wijzigen, denk hierbij aan alle

t/m
  tags. Oftewel de titel pagina's etc.

Om dit in te stellen dien je als eerst in te loggen in de admin omgeving van je website. Dit kan via de volgende link:  https://www.JeDomeinNaam.nl/admin
Hier kan je inloggen met de gegevens die je van ons heeft ontvangen in de mail.

Hierna selecteer je Design en Template beheer in het tweede linker menu.

Hoe kan ik het kleurenpallet wijzigen van de basis?

Dan klik je het tabblad Kleurinstelling aan.

Hoe kan ik het kleurenpallet wijzigen van de basis?

Hierna kom je in het scherm waar de instellingen zijn aan te passen, hier kan je dit aanpassen naar wens.

Hoe kan ik het kleurenpallet wijzigen van de basis?

Mocht je nog verder vragen hebben dan kan je altijd kijken of er iemand op de online chat aanwezig is. Of je kunt hiervoor een ticket aanmaken in het klantenpanel.