Email instellen - Windows phone

Om een email account van mijnhostingpartner.nl in te stellen op een Windows Phone zijn de volgende handelingen vereist:

1. Je gaat naar het start menu en selecteert Instellingen.
  2. Vervolgens kiest u voor Email & Accounts.
  3. Een account toevoegen > Ander Account
  4. Hierna kunt u de gegevens invoeren die zijn aangemaakt in het control panel.
    Zoals Email adres en wachtwoord. Heeft u nog geen email adres aangemaakt dan kan dit op de volgende link worden aangemaakt.
  5. Hierna druk je op Geavanceerd en controleert u de volgende gegevens:

Accountnaam

Typ een beschrijvende naam voor het account.

Dit is de accountnaam die wordt weergegeven op jouw telefoon.

Je naam

Typ jouw naam.

Dit is de naam die wordt weergegeven voor de e-mailberichten die u vanuit dit account verzendt.

Server voor inkomende e-mail

Typ de naam van de server voor inkomende e-mail.

Hier kan gekozen worden uit IMAP of POP, de volgende adressen zijn dan van toepassing:

pop.Mijnhostingpartner.nl
imap.mijnhostingpartner.nl

AccounttypeTik op POP3 of IMAP4, dit is afhankelijk van je keuze
Gebruikersnaam

Typ jouw gebruikersnaam, dit is het e-mail adres dat je hebt aangemaakt.

WachtwoordTyp het bijbehorende wachtwoord
Server voor uitgaande e-mail (SMTP)

Typ de naam van de server voor uitgaande e-mail. Dit is altijd:
smtp.mijnhostingpartner.nl

Voor de uitgaande server is verificatie vereist

Deze instelling dient aangevinkt te zijn.

Zelfde accountgegevens gebruiken voor verzenden van e-mailDeze instelling dient aangevinkt te zijn.

Hierna kun je je aanmelden en kun je gebruikmaken van jouw email account.

* Voor de volledig handleiding van Microsoft raadpleeg de volgende link.