Wat is Hosting?

Wat is hosting?

Hosting is het onderbrengen van je website bij een webhost. Je huurt een stukje ruimte op een server waar je plek hebt voor al je bestanden en instellingen. Die servers host MijnHostingPartner.nl voor je in het serverpark in Amsterdam en zorgt dat deze zo ingericht zijn dat je er gelijk mee aan de slag kan. Op deze server zijn een groot aantal zaken al voor je geïnstalleerd. Zo kan je direct starten met het hosten van je website bij MijnHostingPartner.nl. En kan je een mail account aanmaken met je eigen domeinnaam. Bij MijnHostingPartner.nl heb je met ons totaalpakket van €2,09 ex btw per maand maar liefst 25 GB aan schijfruimte beschikbaar. Zo kan je zorgeloos al je e-mails opslaan en heeft je website genoeg ruimte voor al je media en bestanden.
De standaard pakketten van MijnHostingPartner.nl staan allemaal op Shared Hosting. Dit wil zeggen dat je een hosting server deelt met een aantal andere klanten. Zo kunnen wij de kosten van onze hosting zo laag houden!

De specificaties bij je hosting.

MijnHostingPartner.nl maakt niet gebruik van een bandbreedte limiet, wij schatten het verkeer in per klant en situatie en regelen dat je website altijd bereikbaar is.

Nu voor de specificaties van onze pakketten.
    - Windows IIS servers met IIS 8 en hoger.
    - Minimaal 16 GB aan RAM.
    - Intel XEON CPU"s
    - MySQL databases standaard op SSD servers voor snelle laadtijden.
    - SSD hosting schijven beschikbaar vanaf het Totaal SSD pakket
    - PHP 5.x tot 7.x laatste stabiele versies worden standaard toegevoegd.
    - ASP.NET
    - Onbeperkte MySQL databases

SSL is een beveiliging die je kan nemen voor jouw website. Dit is erg belangrijk om ervoor te zorgen dat de gegevens van je klanten en van jezelf veilig gesteld zijn. Met een SSL certificaat zorg je ervoor dat enige inloggegevens en data versleuteld over de lijn gaan. Zo voorkom je fraude en geef je een vertrouwd uiterlijk naar je klanten toe.

Een website kan gemaakt worden op veel verschillende manieren. Een populaire manier is het maken van een WordPress blog of website, WordPress is bij ons binnen een paar klikken te installeren op de volgende wijze. Wil je liever met een CMS (content management systeem) zoals Umbraco of Drupal aan de gang gaan? Dan kan dit ook binnen de web app gallery eenvoudig klaar gezet worden.

Om direct jouw hosting te bestellen kan je een kijkje nemen op de volgende link:
totaal pakket

SSD pakket

WordPress Hosting