Wachtwoord van een mail account herstellen.

Wachtwoord van een mail account herstellen:

1. Je logt in op het klantenpanel en gaat naar mijn producten:

Wachtwoord van een mail account herstellen.

Kies de domeinnaam uit voor waar je het email adres wilt herstellen en navigeer door:

Wachtwoord van een mail account herstellen.

Wachtwoord van een mail account herstellen.

Wachtwoord van een mail account herstellen.

Wachtwoord van een mail account herstellen.

Wachtwoord van een mail account herstellen.

Voer het wachtwoord in wat je wilt instellen, of genereer er hier een gelijk via een random string. Dit geeft je de mogelijkheid om snel een goed wachtwoord in te stellen.

Let op: Het wachtwoord moet de volgende criteria bevatten:
- Bevat minimaal 10 tekens
- Bevat maximaal 24 tekens
- Minimaal twee hoofdletters
- Minimaal twee kleine letters
- Minimaal twee cijfers
- Minimaal twee vreemde tekens (!@#$%).
- Is niet direct herleidbaar tot jezelf (leeftijd of kenteken)
- Maximaal 5 keer mag er geprobeerd ingelogd te worden in 1 uur.

Klik onderin op Save.

Als je dit gedaan hebt zijn de gegevens van je mail account aangepast.