Waar kan ik mijn klanten beheren?

In dit artikel gaan we behandelen hoe je je klanten kunt beheren, als eerst dien je in te loggen in de admin omgeving van je website. Dit kan via de volgende link:  https://www.JeDomeinNaam.nl/admin
Hier kan je inloggen met de gegevens die je van ons heeft ontvangen in de mail.

Hierna kan je in het eerste linkermenu naar het klanten beheer gaan, dat is de volgende link:

Waar kan ik mijn klanten beheren?

Vervolgens kom je in het overzicht van je klanten, we voegen hier nu een klant aan toe.

Waar kan ik mijn klanten beheren?

Je kan in het volgende scherm de klantgegevens aanvullen, daarna kan je weer op toevoegen drukken.

Waar kan ik mijn klanten beheren?

Zodra je hier een klant aan heeft toegevoegd dan kan je in het eerste scherm van het klantenbeheer de klant aanklikken die je wilt bewerken.
Dan kom je in het volgende scherm terecht:

Waar kan ik mijn klanten beheren?

In dit scherm heb je de opties om bijvoorbeeld je klant weer een nieuw wachtwoord toe te sturen. Of de gegevens van de klant bewerken, facturen/ orders inzien etc.
Kortom alle informatie die je nodig zult hebben van een klant.
Mocht je nog verder vragen hebben dan kan je altijd kijken of er iemand op de online chat aanwezig is. Of je kan hiervoor een ticket aanmaken in het klantenpanel