Logo van je bedrijf in e-mails laten weergeven

Dit artikel behandeld hoe je een email logo kan toevoegen aan elke email die je stuurt. Dit ter herkenning voor uw klanten.
Om dit in te stellen dien je als eerst in te loggen in de admin omgeving van je website. Dit kan via de volgende link:  https://www.uwdomeinhier.nl/admin
Hier kan je inloggen met de gegevens die je van ons hebt ontvangen in de mail.

Nadat je bent ingelogd in de admin omgeving van je website ga je naar de sectie "algemene instellingen"

Logo van je bedrijf in e-mails laten weergeven

Hierna ga je naar "Logo" onder Email logo.

Logo van je bedrijf in e-mails laten weergeven

Selecteer je in het volgende scherm "Bladeren" om naar je logo te gaan die je in de mails wilt hebben staan.

Logo van je bedrijf in e-mails laten weergeven

Kiest u het bestand.

Logo van je bedrijf in e-mails laten weergeven

Druk je vervolgens op opslaan zodra het bestand geupload is.

Hierna krijg je het volgende scherm:

Logo van je bedrijf in e-mails laten weergeven

En is je logo toegevoegd aan je email's. Zodra je nu een email ontvangt of verstuurd is je logo als eerst in het bericht te zien:

Logo van je bedrijf in e-mails laten weergeven

We hopen met dit artikel het duidelijk gemaakt te hebben hoe een logo kan toegevoegd worden aan de mails. Mocht je vragen hierover hebben dan kan je altijd online op de chat komen,

mocht de chat niet beschikbaar zijn kan je altijd een ticket aanmaken in het klantenpanel.