Je contact gegevens weergeven

Dit artikel behandeld het weergeven van je contact gegevens op je contact pagina binnen je website.
Om dit in te stellen dien je als eerst in te loggen in de admin omgeving van je website. Dit kan via de volgende link:  https://www.uwdomeinhier.nl/admin
Hier kan je inloggen met de gegevens die je van ons heeft ontvangen in de mail.
Als je ingelogd bent in je admin omgeving dan kan je naar de algemene instellingen gaan:

Je contact gegevens weergeven

Hierna selecteer je "De contact gegevens"

Je contact gegevens weergeven

Nu kom je op het scherm waar je je gegevens kunt invoeren, het checkboxje ernaast staat voor weergeven op de pagina of niet.

Je contact gegevens weergeven

Je voert dus hier de gegevens in die je verkiest, hierna kan op "Opslaan" worden gedrukt. Zodra je nu naar de contact pagina gaat binnen je website dan zie je de wijzigingen hier:

Je contact gegevens weergeven