Emails naar klanten en naar jezelf instellen

In dit artikel behandelen we  het aanmaken van emails naar klanten toe en het wijzigen van de gegevens/ boodschap hierin.

We geven je de mogelijkheid om dit geheel aan te passen, je kan dus dit afstemmen naar uw publiek toe. Zo informeel als je wilt, naar het andere uiterste. Aan je de keus.

Om dit in te stellen dien je als eerst in te loggen in de admin omgeving van je website. Dit kan via de volgende link:  https://www.uwdomeinhier.nl/admin
Hier kan je inloggen met de gegevens die je van ons heeft ontvangen in de mail.

Hierna ga je naar het Apenstaartje in het linker beheer menu :

Emails naar klanten en naar jezelf instellen

Dan kom je in het volgende scherm waar je alle mails kan bekijken:

Emails naar klanten en naar jezelf instellen

Als voorbeeld pakken wij het registratie bericht.  Om dit te bewerken druk je op het bewerking potloodje.

Hierna kom je in het scherm waar vrijwel alles is te wijzigen in het bericht.

Emails naar klanten en naar jezelf instellen

Om een voorbeeld te noemen van de variablen kan je op deze wijze de naam van de klant hier automatisch in laten zetten:

{$customer_email}

De gehele legenda van variablen die beschikbaar zijn die staan in het onderste scherm.

Hier kan je dus aanpassen naar wens en zaken toevoegen of verwijderen.