Een order van een klant afhandelen

Een order van een klant afhandelen.

Om dit in te stellen dien je als eerst in te loggen in de admin omgeving van je website. Dit kan via de volgende link:  https://www.JeDomeinHier.nl/admin
Hier kan je inloggen met de gegevens die je van ons heeft ontvangen in de mail.

De stap die daar na volgt is in het eerste linkermenu de order beheer optie aan te klikken:

Een order van een klant afhandelen

Hierna kom je in het scherm om een order aan te maken of te bewerken van een klant. Zoals je ziet is onderstaande screenshot een demoshop, je hebt hier ook de optie om orders aan te maken voor klanten.
Een order van een klant afhandelen

Je selecteert hier een order en dan kom je op het volgende scherm:

Een order van een klant afhandelen

Waar de order nogmaals een keer weergegeven word en de volgende zaken van pas komen.

1. Hier is de status van de bestelling aan te passen.
  2. Hier kan de factuur gedownload worden in PDF formaat.
  3. De bestelling kan hier geannuleerd worden.

Mocht je nog verder vragen hebben dan kan je altijd kijken of er iemand op de online chat aanwezig is. Of je kan hiervoor een ticket aanmaken in het klantenpanel.