Om CardDav in te stellen in IOS voor Iphone en Ipad zijn de volgende stappen nodig.

Je hebt een werkend email account nodig, als je nog geen email account bij ons heeft aangemaakt dan kan je hier lezen hoe dat in zijn werk gaat.
Zoek je een manier om je email adres in te stellen in IOS dan is dit te vinden op de volgende link.

Als je bovenstaande al hebt kun je gelijk verder gaan naar onderstaande.

1. Open de instellingen van je apparaat.
  2. Selecteer Mail, Contacten, Agenda
    CardDav Iphone

3. Daarna kan je Nieuwe account selecteren.
  4. Hierna selecteer je Anders.

CardDav Iphone

5. Hierna selecteer je Voeg CardDAV-account toe.
    CardDav Iphone

6. Hierna voer je de volgende informatie in hierbij vervang je 2, 3 en 4 met je gegevens.

CardDav Iphone

7. Punt 5 op bovenstaande screenshot hoef je niets mee te doen, mocht je geen verbinding kunnen maken dan is dit pas van toepassing.

8. Hierna is je CardDAV account actief.
    CardDav Iphone

Hierna kan je dezelfde stappen herhalen voor de CardDAV agenda, mocht je nog geen verbinding kunnen krijgen dan willen we je eerst vragen om het wachtwoord van je Email account nogmaals te controleren.
Mocht dit daarna nog steeds niet lukken dan kunt u de gegevens van stap 7 (Punt 5 op de screenshot) erbij openen en het volgende controleren:

Gebruik SSL: Moet aan staan.
Poort: 443
Account URL: https://webmail.mijnhostingpartner.nl/WebDAV/

Mocht je verder nog vragen hebben dan verzoeken wij je om te kijken of de online chat beschikbaar is. Is dat niet het geval dan kan je een ticket aanmaken in het klantenpanel.