Hosted Exchange

Hoe stel ik de DNS settings voor exchange in wanneer het domein nog niet bij ons draait.
U dient de volgende gegevens in te stellen bij uw huidige provider: Mx record  mail.uwdomeinnaam.nl
Lees meer
Hosted Exchange instellen in Outlook 2013
Om uw hosted exchange acccount in te stellen in Outlook 2013 volgt u de volgende stappen: 1. U opent
Lees meer
Hosted Exchange instellen in Windows 8
Om uw hosted exchange acccount in te stellen Windows 8 E-mail volgt u de volgende stappen:   1.
Lees meer
Hosted Exchange instellen op Android.
Om uw hosted exchange acccount in te stellen op een Android apparaat volgt u de volgende stappen: Let
Lees meer
Hosted Exchange instellen op iPhone.
Om uw hosted exchange acccount in te stellen op een Iphone of Ipad volgt u de volgende stappen: 1.
Lees meer
Hosted exchange instellen in Windows 10
Dit artikel behandeld het instellen van uw hosted exchange email adres in Windows 10. De vernieuwde