Hoe kan ik een Foto uploaden bij mijn product?

Dit artikel legt nadar uit hoe je een foto kunt uploaden bij een product.

Om dit in te stellen dien je als eerst in te loggen in de admin omgeving van je website. Dit kan via de volgende link: ; https://www.uwdomeinhier.nl/admin
Hier kan je inloggen met de gegevens die je van ons heeft ontvangen in de mail.

Hierna selecteert je het artikel sub menu:

Hoe kan ik een Foto uploaden bij mijn product?

Vervolgens selecteer je het product waar je een afbeelding aan wilt toevoegen.
Vervolgens kom je op het volgende scherm terecht:

Hoe kan ik een Foto uploaden bij mijn product?

Je kan naar het tabblad Media gaan om hier een foto aan toe te voegen:

Hoe kan ik een Foto uploaden bij mijn product?

Hier klik je op toevoegen en selecteer je de bestandslocatie. Vervolgens ga je weer terug naar het artikel tabblad en sla je dit op. Hierna zal op de pagina je afbeelding bij het artikel staan.

Hoe kan ik een Foto uploaden bij mijn product?