Hoe kan ik de website afsluiten van verkeer?

Wanneer je nog in de testfase bent van uw website dan kunt u de website afsluiten van al het verkeer, hierbij kunt u instellen dat uw eigen IP en andere uiteraard wel toegang hebben tot de site.

Om dit in te stellen dient u als eerst in te loggen in de admin omgeving van uw website. Dit kan via de volgende link:  https://www.uwdomeinhier.nl/admin
Hier kunt u inloggen met de gegevens die u van ons heeft ontvangen in de mail.

Hierna drukt u op het aan/uit teken binnen het instellingen menu.

Hoe kan ik de website afsluiten van verkeer?

Dan komt u op het scherm om dit in te stellen, eerste knop schakelt de website uit. Tweede veld kunt u de IP adressen instellen om dit vrij toegankelijk te maken.

Hoe kan ik de website afsluiten van verkeer?

Als u het ip adres niet weet van uzelf dan kunt u bijvoorbeeld naar whatsmyip.org gaan om hierachter te komen.