Geen foto afbeelding aanpassen

In dit artikel word uitgelegd hoe je een andere optie kunt kiezen voor de melding "Geen foto"

Om dit in te stellen dien je als eerst in te loggen in de admin omgeving van je website. Dit kan via de volgende link:  https://www.uwdomeinhier.nl/admin
Hier kan je inloggen met de gegevens die je van ons heeft ontvangen in de mail.

De standaard "geen foto" afbeelding ziet er als volgt uit:

Geen foto afbeelding aanpassen

Om dit te veranderen kan je onderstaand uitvoeren.

Je kan naar de sectie Template en designbeheer gaan:

Geen foto afbeelding aanpassen

In dat scherm kunt u naar het tabblad NO PHOTO gaan.

Geen foto afbeelding aanpassen

In dit scherm zal je een aantal opties van Mijn Webshop Partner zelf zien.
En de onderste optie is zelf een andere foto toevoegen als no photo melding.

Hier kan je een zelfgemaakt voorbeeld aan toevoegen of een andere afbeelding die meer bij je winkel past.

Na het uploaden kan je het check boxje aanvinken active om voortaan de gekozen afbeelding te gebruiken. Als je hierna na de pagina gaat dan zal dit er vrijwel direct opstaan, het kan nodig zijn even de browser cache te verversen.
Dit kan je doen door een aantal keer CTRL F5 in te drukken.