Bedrijfslogo toevoegen aan de factuur

Dit artikel behandeld het toevoegen van je bedrijfslogo aan de facturen die gegenereerd worden.
Om dit in te stellen dien je als eerst in te loggen in de admin omgeving van je website. Dit kan via de volgende link:  https://www.JeDomeinHier.nl/admin
Hier kan je inloggen met de gegevens die je van ons heeft ontvangen in de mail.

Zodra je ingelogd bent in de admin omgeving selecteer je in het Instellingen menu het kopje algemene instellingen.
Bedrijfslogo toevoegen aan de factuur

Hierna selecteer je onder het kopje "Factuur"  -> Logo

Bedrijfslogo toevoegen aan de factuur

Hierna kan door middel van Bladeren een afbeelding worden geselecteerd, als je hierna op Opslaan drukt dan zal je op de toekomstige facturen gebruik maken van dit logo.

Mocht je verder nog vragen hebben dan kan je een ticket aanmaken in het klantenpanel, of je kan kijken of een van de medewerkers in de online chat bereikbaar is.