Contact en Email instellingen

Emails naar klanten en naar uzelf instellen
In dit artikel behandelen we  het aanmaken van emails naar klanten toe en het wijzigen van de
Lees meer
Het contact formulier bewerken
In dit artikel word behandeld hoe u het contact formulier op uw website kunt aanpassen we behandelen
Lees meer
Een email adres instellen in uw webshop
Om een email adres in te stellen voor alle communicatie binnen de webshop kan op de volgende manier.
Lees meer
Uw contact gegevens weergeven
Dit artikel behandeld het weergeven van uw contact gegevens op uw contact pagina binnen uw website.
Lees meer
Logo van uw bedrijf in emails laten weergeven
Dit artikel behandeld hoe u een email logo kan toevoegen aan elke email die u stuurd. Dit ter herkenning
Lees meer
Email instellen - Android
Voor het instellen van de mail op uw Android toestel volgt u de onderstaande stappen: Let op deze afbeeldingen
Lees meer
Email instellen - Outlook 2013
Om uw mail in Outlook 2013 in te stellen volgt u de volgende stappen:   1. U opent Outlook 2013
Lees meer
Hoe maak ik een e-mail adres aan?
Stap 1.  Login  in het control panel Ga naar Mail --> Klik op Accounts     Stap
Lees meer
E-mail instellen - Windows 8 Mail client app
1. U opent de Windows Mail app van Windows 8. 2. U krijgt dan het volgende venster te zien met verschillende
Lees meer
E-mailbox vergroten.
E-mailbox vergroten. 1. U logt in op het control panel. (http://control.mijnhostingpartner.nl) 2. In
Lees meer
Email instellen - Gmail
Dit is een artikel om uit te leggen hoe u uw webmail account kunt instellen op uw gmail omgeving. 1.
Lees meer
Email instellen - iOS 8 iPad / iPhone
Beschrijving Apple iOS 8 Mail instellen van een email account van mijn hostingpartner op uw apparaat
Lees meer
Massa mail / nieuwsbrieven
Wat zijn bij ons de eisen voor massamail?   Er is een limiet aan de hoeveelheid personen waarnaar
Lees meer
Email instellen - Windows phone
Om een email account van mijnhostingpartner.nl in te stellen op een Windows Phone zijn de volgende
Lees meer
Wachtwoord van een mail account herstellen.
Wachtwoord van een mail account herstellen: 1. U logt in op het control panel. (http://control.mijnhostingpartner.nl)
Lees meer
Wat moet ik invullen bij de size limit van de mailbox?
Je bent hier geheel vrij in zolang het maar binnen de ruimte van uw pakket blijft. Dit kan dus van
Lees meer
E-mail instellen - Windows Live Mail
1. U opent Windows Live Mail. 2. u klikt bovenin op Accounts -> E-mail en het volgende scherm word
Lees meer
Hoe maak ik een catch all adres aan?
 Hoe maak ik een catch all adres aan? 1. Log in op het control panel en ga naar Mail --> Domains.
Lees meer
Ondersteunen jullie ook e-mail via SSL?
Ja wij ondersteunen ook e-mail via SSL. De volgende poorten zijn van toepassing: Type Type Poort
Lees meer
Ik wil mijn mail instellen voor Mac OS X, hoe moet ik dat doen?
Om mail in te stellen in het standaard mail programma van Mac zijn de volgende stappen nodig.Controleer
Lees meer
Email instellen - Thunderbird
Om email in te stellen in Thunderbird van mozilla zijn onderstaande stappen voor nodig. Onthoud echter
Lees meer
Hoe kan ik controleren of poort 25 word geblokkeerd?
Hoe u kunt controleren of SMTP-poort 25 is geblokkeerd? De standaard poort die wordt gebruikt voor
Lees meer
Hoe moet ik een e-mail alias aanmaken?
Een mailalias maak je aan in het control panel. Als je ingelogt bent dan klik je eerst op de website
Lees meer
CardDav Iphone
Om CardDav in te stellen in IOS voor Iphone en Ipad zijn de volgende stappen nodig. U heeft een werkend
Lees meer
Instellen van mailgroepen (mailgroups) in het controlpanel
Inloggen in http://control.mijnhostingpartner.nl. 1. Dan gaat u naar Mail --> Groups. 2. Klik op