Opzeggen of beëindigen van het contract of abonnement

Indien u het abonnement wilt beeindigen en opzeggen dan kunt u dit doen door de volgende stappen te volgen:

1. je logt in het klantenpanel met uw gegevens die je hebt ontvangen.

2. je klikt vervolgens op 'Mijn Producten'

3. In het volgende scherm waar je dan komt krijg je een overzicht van al je producten.

4. In dit venster klik je dan op 'bekijken' van welk product je de dienst op wilt zeggen.

5. In het volgende venster kan je dan klikken op de knop 'opzeggen'.

6. Je krijgt nog een extra waarschuwing 'Weet je zeker dat je dit pakket wilt opzeggen?'

7. Klik indien je inderdaad wil opzeggen op de knop 'Akkoord'.

Mocht je per ongeluk toch een dienst hebben opgezegd die je achteraf niet op wilde zeggen dan verzoeken we je onder je account in het klantenpanel een ticket aan te maken.

Voor eventuele vragen kan je uiteraard ook even kijken of de online helpdesk aanwezig is via onze website. Doordeweeks tijdens kantooruren zijn zij vrijwel altijd aanwezig om je vragen te beantwoorden en je verder te helpen.